Kävin tänään huoltamassa kuontaloa häitä varten, eli leikkausta ja värjäystä ja samalla katsottiin luottokampaajani kanssa hiuskoristetta sekä tulevaa kampausta. Kätevää, kun voi normaalin kampaajakäynnin yhteydessä ilman erillistä veloitusta tehdä suunnitelmia :) Hiuskoriste jäi nyt kampaajan muokattavaksi ja hääviikolle on varattuna seuraava värjäys ja viimeinen leikkaus! Meikkaus- ja hääkampausaikakin on sovittuna. Naaman kampaus aloitetaan klo 9 ja hiusten meikkaus klo 10. Puoli yksitoista pitäisi olla tuleva aviovaimo kauniina ;D Mutta hääpäivän ohjelmasta myöhemmin lisää...

Ainii ja onhan se miehellekin nyt varattu naaman ja pään siistiminen :)

Käytiin miehen kanssa myös shoppailemassa. Ostettiin karaokea varten pari kansiota, joihin voidaan tulostaa biisilistat. Lisäksi ostettiin meidän kuoharipikarit ja ääriviivatarroja, joilla pikarit koristelin. Ensin meinattiin, että teettää pikareihin tekijällä koristelut, mutta eivät suostuneet meidän valitsemiin laseihin niitä tekemään, joten hätä keinot keksii. Saa nähdä miten tarrat kestää vauhdissa mukana, mutta ihan kivan näköisethän niistä tuli :)

Ruokapolitiikkakin otti edistysaskeleen, ja saatiin tilaukseen 12 kiloa norjalaista lohta fileinä. Ostetaan ruokatarvikkeet Prisman kautta, jotta saadaan vähän bonuksista takaisin päin ;)) Toimitusta pyydettiin perjantaille 5.8, joten toivotaan, että kala tulee, koska muuten menee ihan hieman tiukille!