Kokosin kaasolleni selviytymispaketin, joka sisälsi kaiken maailman tarpeellista (ja tarpeetonta) välineistöä. Hintaa paketille tuli noin 35 euroa ja välineistön laitoin vaaleaan kangaskassiin, johon tekstiilikynällä kirjoitin "Kaason selviytymispaketti" ja koristelin köynnöspiirroksella. Otin pakettia tehdessä huomioon kaasoni lempivärin, jotta paketti olisi hänelle mahdollisimman mieluisa. Ja kyllähän hän siitä tykkäsi :)

Alkuun hän sai seuraavanlaisen "johdanto" lapun:

Kaason Selviytymispaketti
 
Olet nyt, lukuisista varoituksista huolimatta, päättänyt suostua vaativaan tehtävään; tulevan rva (sukunimi) tueksi hänen häähössötyksissään.
 
Tehtävä ei ole helppo; tuleva rva (sukunimi) on tunnettu ailahtelevaisesta mielestään ja kärsimättömästä luonteestaan. Lisäksi taipumusta löytyy myös hermojen palamiseen omien vanhempien kanssa.
 
Jotta tehtävä ei tuntuisi ylitsepääsemättömältä, suosittelen käyttämään jotakin tai kaikkia paketin osia ennaltaehkäisemään ja parantamaan tulevan rva (Sukunimi) viirauksista mahdollisesti syntyviä traumoja.
 
Paketti sisälsi: (lista sisällöstä oli mukana)
  •  1 paketti särkylääkettä (käytetään silloin, kun morsian aiheuttaa ylimääräistä päänsärkyä häähörsellyksillään)
  • 1pkt nenäliinoja (kyyneleiden pyyhkimiseen)
  • 1 kahvipaketti  (askarteluhetkien iloksi)
  • 1 suklaalevy  (kaason hemmotteluun, suositellaan nautittavaksi varsinkin rankan askartelu/ suunnittelu rupeaman jälkeen)
  • Teippiä ja liimaa mahdollisiin askarteluihin (näillä voi myös yrittää tukkia morsiamen suun jos kaikki lauseet tahtovat alkaa variaatioilla sanoista "meidän häät")
  • 1pkt laastareita (pieniin haavereihin: "Ei! Ei niillä saksilla sormia leikata!")
  • 1 pari korvatulppia
  • (kun morsiamen suunnittelupuheripulista ei näytä tulevan loppua)
  • 12 neulaa ja lankaa (mahdollisiin korjausompeluihin. Huom! Morsiamen rikkinäisiä aivoja näillä ei voi korjata)
  • 1 tyhjä kirjanen  (suositellaan purkamaan tähän kaikki aggressiot, suuttumukset, ärtymykset, ideat, ajatukset, ilon ja onnen hetket)
  • 1 kynä  (edellämainittujen tärkeiden asioiden kirjaamiseen)
  • 1 kulmakansio  (kaikkien oleellisten ja epäoleellisten papereiden säilyttämiseen)
  • 1 pikkupullo alkomahoolia  (ensiavuksi häähössötyksen mahdollisesti aiheuttamaan ketutukseen)

 Ja lopuksi tietysti...
 
Valtakirja

Täten minä, (morsiamen nimi)(tuleva Rouva Sukunimi), valtuutan rakkaan ystäväni ja kaasoni (Kaason nimi)kaatamaan niskaani sangollisen jääkylmää vettä, jos hössötykseni riistäytyy täysin käsistä ja näin ollen se vahingoittaa kanssaeläjieni henkistä hyvinvointia.
 
Veden kaataminen on sallittua myös, jos mitkään muut toimenpiteet eivät tilanteeseen sovellu tai ovat riittämättömiä, tai jos veden kaatamatta jättäminen olennaisesti pahentaisi tilannetta.

Paikka:
Aika:
Valtuuttaja:
Allekirjoituksen oikeaksi todistaa:

Oikeaksi valtakirjan todisti tuleva aviomieheni (ja aika yllättävää, että hän teki sen todella miellellään) Kaason mies oli sitä mieltä, että myös hänet olisi pitänyt valtuuttaa kaatamaan vettä niskaani tiukan paikan tullen XD

Kuvat selviytymispaketista laitan myöhemmin taas kotikoneelta. Muoks* Nyt sain kuvat lisättyä..

Mieskin innostui tästä kasson lahjontaideasta, joten hän on päättänyt hankki myös bestmanille oman selviytymispakettinsa. Sisältö on huomattavasti yksinkertaisempi, mutta mielestäni ihan hauska: radio-ohjattava auto (jos ei kuskia löydetä niin...) ja iso viinapullo (ei saa käyttää edellä mainitun kanssa yhdessä). XD