Kovin oli kostea pääsiäinen, mutta ei se suunnittelua oikeastaan haitannut, päinvastoin! Ideat lensivät taas ajatusta nopeammin :)

Saatiin miehen kanssa kerättyä koko vieraskaartin osoitteet yhdelle paperille, jotta pääsen sitten kirjoittelemaan kuoria valmiiksi kutsuja varten. Lisäksi tehtiin vierasllista päivitystä ja tällä hetkellä kutsuttavia on 119! Kutsuja on siis tehty 52 kappaletta, joten yksi kutsu vielä uupuu. Päivitetyn vieraslistan kautta tämäkin puutos tuli esille... Onneksi tarvikkeita on vielä juuri ja juuri siihen yhteen kutsuun. Jos lisäkutsuja vielä sitten tarvitsee myöhemmin, täytyy ne tehdä erilaisiksi.

Juhlaohjesäännön laatiminen olikin yllättävän työlästä, vaikka otettiin amoriinin sivuilta siihen apuja. Haluttiin ohjeesta meidän näköinen ja huumorilla höystetty. Nyt on runko valmiina (ei onneksi sitä tehtykään kuin viisi tuntia), mutta vaatii vielä yhden viinipulloillan valmistuakseen lopulliseen muotoonsa. Lisäilen sitä sitten tänne!

AINII!!! Tärkein meinasi unohtua! Käytiin ykköskaason kanssa katsastamassa hääpuvun muutokset! Vähän jännitti, että miten ompelija on helmet pukuun sommitellut ja onko se mieleinen. Ja olihan se! AIVAN IHANA! Kaikkia helmiä ei oltu laitettu vielä paikalleen, koska pukua joudutaan rinnan ja vyötärön kohdalta muokkailemaan, mutta idean näki hyvin. Päätetiin sitten siinä, että ei ruveta tekemään vetoketjukiinnitykseen muutoksia, vaan annetaan sen olla sellaisenaan. (Kai sitä voi siinäkin säästää, kun korjauksista veloittavat muutenkin) Ompelija otti vannehameen kanssa helman pituuden jo, ja seuraavan kerran menen sovitukseen alusvaatteiden kera. Laitan päivitettyjä kuvia puvusta, kunhan saan ne kaason puhelimesta itselleni :)

Ja vielä lopuksi maanantain kuningasajatus, joka syntyi pienessä terassipöhnässä: Me ei tanssitakkaan hääbiisiä (koska sellaista ei vain ole vieläkään löytynyt, ja kun meillä ei ole sitä "meidän" biisiä olemassa) vaan ME LAULETAAN MEIDÄN HÄÄBIISI! Toisin sanoen, sanoitetaan joku tuttu biisi uudestaan ja esitetään se koreoiden kera vieraille :) Pitää vaan keksiä sellainen biisi, johon löytyy pelkkä musiikki... Hyviä biisiehdotuksia otetaan siis vastaan!!!  ;) Tästä tietää vain meidän seremoniamestari, joka on luvannut meitä auttaa sanoituksen ja laulun suhteen! Ajatuksena on, että tulee kaikille muille täytenä yllätyksenä, myös kaasoille ja bestmaneille!

Että semmosta.... Ainii, selvisi myös, että Koivulaan on hankittu äänentoistojärjestelmä (jonka laatu on vielä epäselvä) ja että pöytäjärjestyksiä pääsee kokeilemaan äitienpäivän jälkeisellä viikolla...ja ja ja..ei nyt muista...palailen taas :)

MUOKS* Ainii unohtui...saatiin viron tuliaisina meidän alkumaljajuomat ja booliviinat. Vielä puutuvat liköörit. Oluet ja siiderit saadaan kuulemman Suomesta, tai sitten veli tekee ylimääräisen Viron matkan. Miun passihan on nyt sitten mennyt vanhaksi, joten miusta ei enää ole reissaajaksi ennen uuden hankkimista, eli rouviintumisen jälkeen sitten ;)