Nyt on se miun unelmien sormus löytynyt. Harmi vain, että miulla on niin pienet sormet, että oikea koko (joka muuten on 14,5!!!) pitää tilata ulkomailta, eikä siitäkään ole varmuutta vielä, että valmistavatko tilauksesta niin pientä. Mutta niin se menee joka ikisen sormuksen kohdalta, oli se sitten kotimainen tai ulkomainen, liikkeissä olevat ovat miulle auttamattomasti liian suuria, joten se on jokatapauksessa teetettävä. Mutta tämä on miun sormus, ja jos sitä ei sieltä saa, niin se teetetään täällä kotimaassa, maksoi mitä maksoi...Sormus on valkokultaa ja siinä on mustia timantteja.


Miulla on hyvin ongelmainen kihlasormus. Se on pieni ja siro, hopeinen, johon on upotettu 8 zirkonia. Malli on hieman kulmikas, joten pyöreän mallinen vihkisormus ei tule kysymykseenkään. Kun laitoin tuon kuvassa olevan sormuksen sormeeni kihlasormuksen viereen, ne tukivat toisiaan täydellisesti. Jotenkin tuo sormus on myös sellainen miun olonen. Siinä on jotain rock-henkistä :)

Miehelle tulee sitten alla oleva. Se tosin on hopeaa, mutta tuo kivi yhdistää meidän sormukset. Musta timantti...Mies on kyllä miettinyt, että on tuo sormus liian paksu hänen sormeensa, mutta jotain tuollaistahan se voisi olla, jotta sormukset olisi yhdenmukaisia.