Tässä taas tylsyyttäni suunnittelen kovasti meidän häitä. Uskomatonta miten tämmöiseen löytää energioita, mutta muuhun tekemiseen ei. Tänäkin viikonloppuna oon saanu pistettyä nokkaani pihalle ainoastaan kerran, puolen tunnin verran. Kokeilin käydä kahden viikon tauon jälkeen juoksemassa ja tulos oli: tervaiset keuhkot huusi happea ekan kilometrin jälkeen, kolmen kilometrin kohdalla jalat ei tahtoneet enää pysyä alla ja oli pakko luovuttaa ja kävellä kotiin. Kävellessä iski huono olo, ja sohvalle asti sai nieleskellä, ettei aamukahvit tule ylös. Kannattaa siis laiskotella kaks viikkoa ja lähteä sitten yks kaks rääkkäämään itseään. Harmittaa vietävästi, et on antanut taas kunnon romahtaa. Mutta kun ei ole motivaatiota niin ei ole, ja eilisen jälkeen vielä vähemmän.

Eikä parvekkeen auringonkukistakaan ole mitään näkyvillä, vielä...tosin eihän istutuksestakaan ole kulunut kuin tovi.... saa nähdä tuleeko siitäkään mitään...

Vähän negatiivinen olo tänään, syvä huokaus...Mutta mutta asiaan. Löysin taas kivoja kuvia, koskien tällä kertaa hääkimppuja ja vieheitä. Tota miehen viehettä olen pohtinut aika paljon, koska haluisin siihenkin auringonkukan, mutta löytyykö sitten niin pientä kukkaa, että sitä voisi edes vieheeseen kuvitella. Ois nimittäin mukavaa, että siinä ois jotain muutakin, kuin pelkkä kukka....murattia olen miettinyt omaan kimppuni, joten sitä olisi sitten kiva saada siihen miehen vieheeseenkin. Gerbera voisi ajaa auringonkukan asemaa vieheessä, mutta kyseinen kukka tuntuu olevan aika herkkä nuukahtamaan. Pitääkö vieheeseen kehitellä jokin vesisäiliökin vielä? Edelleenkin aikaa on vielä sitä ongelmaa miettiä ja varmaan pitää käydä jotain kukkaihmistä jututtamassa asiasta, mutta tässä kuitenkin näitä kuvia:

tässä näkyy nyt tuota murattiakin, mikä sopii kimppuun tosi hyvin. Ja auringonkukkienkin määrä on aika sopiva.

Valkoinen kukka näyttää myös hyvältä kimpussa ja joku hopeinen nauha siihen...

Ja tässä ihan peruskimppu pienellä somisteella

Kaikki kimput kauniita omalla tavallaan, mutta ylin taitaa silti olla suosikki ja siinä on sitä jotain ideaa, jota olin omaan kimppuunikin ajatellut :)

Ja sitten kuvaa yhdestä yksinkertaisesta ehdotelmasta miehen vieheeksi:


Mutta onko tosiaan liian iso? Tai jos ajatusta veisi hieman vielä pidemmälle, voisiko bestmanin viehe olla pelkkä auringonkukka ja miehelläni olisi sitten sekä kukka että murattia siinä? Niikuin miun kimpussakin...ja jos kaasolla olisi sitten ihan auringonkukkakimppu tai sellainen käsikukka? hmmm....siinäpä päänvaivaa. Pitääkö kaasolla muuten olla oma kimppu tai käsikukka? Vai voiko olla ilman?