Vieraat: Nyt on sitten vieraat ilmoittaneet tulostaan ja viralliseksi vieraiden lukumääräksi on varmistunut 109 henkilöä :) Melkein kaikki vieraat ovat siis tulossa, mikä oli mitä mieluisin yllätys. Muutamia ehkä-tapauksia mukaan mahtuu, mutta niinhän se varmaan on jokaisissa häissä. Lopullinen istuma- ja pöytäjärjestys siis varmistuu varmaan hääviikolla :) Vielä en ole laskenut, kuinka monta lasta ja kuinka monta aikuista on tulossa.

Askartelut: Kävin ostamassa hääkarkkitarvikkeet, enää siis puuttuu vaan ne meidän tikkarit, jotka pitäisi päästä tukusta ostamaan lähiaikoina. Juuri laitoin toiselle kaasolle viestiä, että milloin hänelle sopisi karkkiaskartelut. Huomasin tänään, kun tein tehtävälistaa itselleni, että tarvitsen ehdottomasti päivämääriä, muuten en saa (näin lomallakaan) mitään järkevää tehtyä :D Tottakai askarteluvalmisteluja pystyy tekemään, mutta jotenkin sekin jää puolitiehen, kun ei ole mitään NYT-PITÄÄ-OLLA-VALMISTA -päivämäärää!

Olen kuitenkin saanut tehtyä ensimmäisen protoversion servettirenkaista. Laitan lopuksi kuvaa...

Tuossa toissayönä mietin tuota meidän suunnittelemaan pöytäjärjestystä, ja tulin siihen tulokseen, että pitkät pöydät on pakko siirtää reunoille ja yksittäiset pöydät keskelle, jotta tarvittaessa voidaan helpommin raivata lisätilaa tanssille. Pienet pöydät ovat kuitenkin helpommin siirrettävissä kuin nuo pitkät. Ja lisäksi baaritiskin luokse on saatava lisää tilaa, joten pöytiä on jokatapauksessa siirrettävä enemmän kohti salin toista päätyä.

Koirat: Nyt saimme myös koirille hoitopaikan varattua! Ensimmäinen kerta, kun koirat ovat jossain hoitolassa, saa nähdä, mitä siitäkin sitten tulee...Mutta koska kaikki meidän ystävämme ja sukulaisemme (joilla koirat ovat aikasemmin olleet hoidossa) ovat tulossa häihin, ei oikeastaan muuta vaihtoehtoa jäänyt. Viime yönä pohdin tätä hoitola-ajatusta ja lopulta sain miehenkin siihen suostumaan ja nyt se asia on sitten hoidossa :)) Onneksi toisessa lähellä sijaitsevassa hoitolassa oli tuona viikonloppuna vielä vapaata!!!

Pappi, Kanttori ja vihkiharjoitus: Meidän pappi ja kanttorikin varmistui viime viikolla, eikä saatu kumpaakaan toivepappia. Onneksi sentään saatiin nuori pappi, joka miun äidin mukaan, on sekin aivan loistava tapaus :) Ja puhelimessakin vaikutti ihan hyvältä tyypiltä! Meillä on varattuna jutteluhetki papin kanssa sekä kirkkoharjoitus 8.7. Ainakin toinen kaasoja toinen bestman pääsevät paikalle, samoin miun äiti, jonka olisi tarkoitus saatta miut alttarille...

Kanttoriin en ole vielä ollut yhteydessä, mutta ajattelin ensi viikolla soitella meidän marsseista ja muusta kirkkomusiikista. Miehen serkku laulaa "Enkelin Rukous" -nimisen biisin jossain välissä ja on luvannut olla meidän kanttoriin sähköpostilla yhteydessä asiasta. He kuulemman tuntevat toisensa.

Kukat: Kukat kasvaa, toivottavasti jotain sieltä tulisi sitten elokuussakin. Äiti oli vähän sitä mieltä, että kaikki kukat ovat tänä vuonna aikaisessa, että toivottavasti ei käy niin, että kaikki kukat ovat jo kukkineet ennen meidän häitä. Nyt sormet ja varpaat ristiin! Täytyy kyllä myöntää, että jos nyt miettisin tämän asian uudestaan, en lähtisi itse kasvattamaan noita kukkia. Aivan karsea homma kitkeä noita penkkejä, varsinkin kun niitä on noin hirveesti! Ja kun ei ole varmuutta edes tuleeko sieltä yhtään mitään!

Mutta nyt niitä kuvia myös:

Häihin tuleva servetti ja auringonkukka-servettirengas

Sivusta