Kolmen viikon päästä tähän aikaan rupeaa varmasti jo jännittämään ;)) Saatiin eilen tehtyä alustavaa istumajärjestystä...nyt kun pöytien järjestyskin meni aivan uusiksi. Käytiin keskiviikkona Koivulassa sommittelemassa pöytiä uudestaan ja siinähän vierähti koko päivä. Oltiin muuten melko väsyneitä illalla kun palattiin kotiin, toivottavasti ei hääpäivänä stressi sitten purkaudu samanlaisena väsymyksenä....

Kukatkin kasvavat ja kauhuksemme ruiskaunokit kukkivat jo!!!! Jääköhän mitään kukkivaa kukkaa enää jäljelle elokuuksi, jos auringonkukat päättävät pysyä nupuissaan? Ollaan kerätty ruiskaunokkia ja ruisolkikukkaa kuivattavaksi, joten niitä toivottavasti voi sitten käyttää, jos muuta ei ole tulossa.

Tässä oikeastaan nyt vain odotellaan. Kaikkea ei voi tehdä vielä, joten lepäillään nyt ja varaudutaan sitten hääviikon vilinään.

Miehen polttarit olivat viime vikonloppuna ja hauskat kuulemman olivat. Tulivat miehelle täytenä yllätyksenä, mikä olikin tarkoitus. Pukivat hänelle vaaleanpunaiset trikoot, verkkopaidan ja vauvamyssyn, ja lähtivät liikenteeseen :) Vähän mikroautoja, tikkareiden myyntiä, rastirataa, yleistä patsastelua ja laavuilua ja tietysti rittävä nesteytys olivat illan teemoja! Omia tässä odotellessa siis...vähän jo vainoharhaisuus alkaa nostamaan päätään ;))))