Vihdoinkin! Me mennään T:n kanssa naimisiin! Miusta tulee rouva!!!! Hiphei!!!

Jo silloin, kun aloimme T:n kanssa seurustelemaan, sanoin, että jos kihloihin mennään, niin häät ovat sitten mahdollisimman pian. En tainnut tuohon itsekkään uskoa silloin jouluna 2008, mutta niinhän siinä vain sitten kävi :) Tammikuussa 2010 vaihdoimme kihlat  ja virallisesti nyt helatorstain pitkinä vapaina pääsimme yhteisymmärrykseen hääpäivästä! Mikä helpotus! Olisihan se ollut aika inhaa mennä kolmannen kerran kihloihin, ilman todellista lupausta tulevista häistä.

Meidän häitä vietetään 6.8.2011. Kirkko varattiin heti pyhien jälkeen ja saatiin halutulle päivämäärälle klo 13.30. Juhlapaikan etsiminen olikin sitten hieman vaikeampaa, sillä täällä meillä päin, todella suositut paikat ovat jo täyteen buukatut...siis ensi vuodelle! Kahta paikkaa kävimme katsomassa ja toisen otimme. Juhlapaikka tosin on 26 km päässä kirkosta, jossa meidät vihitään, mutta miljöö on mukava ja vastaa meidän tarpeitamme täydellisesti!

Hääsuunnitelmat ovat täydessä vauhdissa jo. Oikeastaan niin hyvällä mallilla, että voisi kuvitella, että meidän häitä vietetään jo tänä kesänä! Mies on aivan yhtä innoissaan tulevista häistä kuin miekin ja se on hyvä se. Eipähän tarvitse itsekseen hössöttää!

Tosiaan meillä on jo done-listalla: 

  • kirkko,
  • juhlapaikka,
  • sormukset
  • morsiuspuku,
  • avustajat (kaaso ja bestman).
  • alustava teema (auringonkukka)

Nyt koristuksia mietitään kovaa vauhtia ja koekukkaset ovat kasvamassa omalla parvekkeella. Kaikki on täydellistä! Mitenköhän tässä malttaa koko pitkän kesän, syksyn ja talven kärvistellä tässä jännityksessä.

Tähän blogiin olen ajatellut koota kaikki ajatukseni hääsuunnittelusta ja toteutumisesta. Yritän liittää mukaan paljon kuvia erilaisista mahdollisuuksista ja rehelliset, hyvällä maulla kirjoitetut kommentit ovat tervetulleita. Lisäksi hyviä vinkkejä täydellisen päivän järjestämiseen otetaan vastaan :)