Nyt voi jo sanoa, että häät ovat melkein ovella :) Enää rapiat seitsemän kuukautta aikaa!!! En voi uskoa todeksi tätä. Vihdoinkin saa alkaa suunnittelemaan ja hankkimaan kaikkea häihin liittyvää, eikä tarvitse miettiä, että viitsiikö tuota tai tuota hankkia, koska häihin on niin pitkä aika. Hirmuisen pitkä aika on kulunut tuosta viime kirjoituksesta, joten paikkailen hieman aukkoja tässä alkuun:

Olin tuossa joululomallakin kaksi viikkoa ja tuli syötyä hirmuinen määrä kaikkea mahdollista, kuten kinkkua ja suklaata ;D Nyt alkoikin sitten linjojen takaisin otto, ja olen jättänyt taas ylimääräiset turhat hiilihydraatit syömättä. Olo on kevyt ja jouluna saatu turvotus on häipynyt :) Pari kiloa pois, niin olen samoissa mitoissa kuin hääpukua sovittaessani.

Kävin myös joulukuun aikana työreissulla Latviassa ja löysin paikallisesta askartelukaupasta (työn lisäksi kerkesi hyvin shoppailemaan) pieniä, kimaltavia mustia helmiä, jotka ompeli ompelee pukuuni tässä tammi-helmikuun aikana :) Olin melkein luopunut toivosta, kun katsastin Suomen helmitarjontaa, eikä mieleisiä mustia helmiä meinannut mitenkään löytyä. Onneksi törmäsin reissulla siihen askartelukauppaan (joka muuten oli silloin kiinni) ja palasin tarkistamaan sen tarjonnan. Nyt on sekin huoli alta pois.

Lisäksi löysin Latvian reissulta meille kuohuviinin alkumaljoiksi (jonka jouluna maistelimme) ja ihanan kaula- ja rannekorusetin ja mieluisat hääkengät (HIRMUINEN korko niissä, joten joutunee sisään ajamaan ne). Suhteellisen halvalla selvisin: Kuohuviini maksaa vajaa 3 € pullo, joten siinäkin tullaan säästämään rutkasti rahaa, kun lahden toiselta puolelta juomat ostetaan. Korusetti maksoi yhteensä noin 80 euroa ja kengät VAIN 6,5 €!!!

Nyt tälle morsiamelle on hankittuna siis: puku, kengät, laukku, korut ja tietysti ihana vihkisormus (jota muuten tänään taas ihastelin ja mallailin). Hiuskorua olen kovasti yrittänyt etsiä, mutta sopivaa ei ole vastaan vielä astellut. Pitää vaan yrittää pitää silmät auki, kun kaupoilla liikkuu.

En muista olenko maininnut muista hankinnoista, joita olemme viime syksynä jo tehneet? No koska kertaus ei koskaan ole pahitteeksi. Teimme syksyllä löytöjä kirpputorilta: ostimme 19 kpl posliinisia kynttilänalusia. Väri on valkoinen. Ajatuksena oli, että niille varmasti löytyy käyttöä. Yhteishintaa taisi tulla vajaa 4 €. Hieman sen jälkeen tein erään halpakaupan loppuunmyynnistä LED-tuikkukippolöydön :) Huurrettu, lasinen kynttiläkippo, jonka sisällä on LED-kynttilä (sen voi myös vaihtaa aitoon tuikkuun). Ostimme siis 19 kpl kyseisiä kippoja. Ajatuksena on laittaa tuikkukippo posliinilautasen päälle ja tyhjiksi jäävät reunat täyttää esim. koristehiekalla, kivillä, helmillä tms. Tämän myötä luultavasti teemavärit hieman vaihtuvat, eli ruskean lisäksi kehiin astuu luonnonvalkoinen/norsunluu. Jos auringonkukat kukkivat, tietysti ripaus keltaista, mutta jos eivät, niin ajattelin tyytyä valkoisiin ruusuihin.

Viime viikolal tein sitten Anttilan joulutarvikealesta löytöjä taasen :) Ostin 14 kpl pitkiä marjaoksia. Marjat ovat valkoisia(7 oksaa) ja vihertävänruskeita (7oksaa). Niitä saa laitettua joko pöytiin kynttilöiden joukkoon tai sitten niistä saa muotoiltua esimerkiksi morsiuskaaren. Normaalihinta näillä oksilla oli 17 € kappale, mutta nyt sain hintaan 5 €/kpl :))) Melkoinen säästö sekin! Kunhan vaan tulee niitä käytettyä,koska...

..kauhean vaikeaa kyllä päättää, millaista koristusta sitä omiin häihinsä haluaisi. Jotenkin kaikki on lähtenyt vaan rönsyilemään ja pahasti. Äitini oli juuri tehnyt omaksi ilokseen omaan kotiinsa kukka-asetelman, jossa oli yksinkertainen jalallinen jälkiruokakuppi, sisällä oasis-sieni käärittynä kiiltävään lahjapaperiin. Kukkien "pediksi" oli aseteltu suuria ruusunlehtiä, ja lopuksi ne kolme ruusua tökitty keskelle. TODELLA kaunis ja yksinkertainen astelma. Arvatkaa vaan, kuka päätti haluta juuri sellaiset asetelmat, valkeilla ruusuilla XDDD

Ja meno senkus pahenee. Me ollaan miehen ja bestmanin sekä molempien kaasojen kanssa lähdössä lauantaina häämessuille Helsinkiin!!! Siellä niitä ideoita sitten vasta onkin. Onneksi nuo kaasot toivottavasti miuta hieman rauhoittelee :) Sovittiin myös, että käydään Ikeassa matkalla, jos sieltäkin jotain pientä kivaa somistusideaa tarttuisi mukaan ;))

Palaan kertomaan häämessutunnelmia ja toivottavasti saan taas jotain ideakuvia laitettua kehiin :))

Vielä lopuksi, HYVÄÄ ALKANUTTA TÄTÄ VUOTTA 2011!!!!