Niinhän siinä sitten kävi, että norppa ja apina saivat toisensa ja pappi sanoi aamen :) Hääpäivä oli oikein onnistunut (noh...pieniä kommelluksia lukuunottamatta) ja kaikki nauttivat olostaan, sekä me että vieraat! Päivä meni aivan liian nopeasti ja sen voisi elää uudestaan ja uudestaan. Onneksi kuvien katselemiseen ei kyllästy koskaan! Auringonkukat tosiaan kukkivat ja saatiin tilat koristeltua. Kukkaa tuli niinkin paljon tähän hetkeen, että niistä riitti 7 maitotonkkaan, 15 pöytäkoristeeseen sekä maljakoihin pitkin ja poikin Koivulaa :) Häämatkalle ei olla vielä keretty lähteä, kun miulla alkoi heti maanantaina työt, mutta hieman ollaan jo haaveiltu pienen "esimatkan" tekemisestä syyslomalla!

Tällä hetkellä kirjoittelen työkoneelta, ja töitä olisi vielä tänä yönä tehtävä, joten hääpäiväkertomus antaa vielä odottaa itseään. Mutta lupaan sen kuvien kera!

Täytyy vielä tähän lopuksi mainita hassu seikka, jonka olen nyt rouviintumisen myötä pistänyt merkille. Ennen häitä miulla oli tasan kaksi hääpainajaista...silloin ihan alussa, kun hääpäivä päätettiin ja noin pari viikkoa ennen h-hetkeä. Nyt rouviintumisen jälkeen olen nähnyt jatkuvasti hääpainajaisia! Unissa milloin mikäkin menee pieleen eikä homma toimi! Onneksi herätessä voi aina huokaista, että häät ovat jo menneet ja ne sujuivat meidän näköisesti ja täydellisesti! ;)