Pikkaisen on taas ollut hiljaiseloa tämän blogin suhteen, koska välillä tuntuu, että ei ole mitään uutta sanottavaa. Ja kun noita edellisiä merkintöjä lueskelee, parempi vaan, ettei olekaan...tuntuu nimittäin olleen taas niin painavaa sanottavaa...surkeaa suoraan sanottuna :DDD

Nyt ei ole aikaa valituksille. Tuossa viime viikon yövuorojen aikana suunnittelin ja toteutin protoversioita meidän häiden servettirenkaista :) Ajatuksena on siis tehdä paperinarusta kukkia, joiden taaske letittämällä muodostuu rengas, johon servetti pujotetaan. Lisään kuvan myöhemmin, kunhan saan kuvat koneelle. Aika isotöisiähän nuo kukat tulevat olemaan, mutta jos nyt aloittaa pikkuhiljaa tekemään, niin ehkä ne valmistuvat ensi elokuuksi.

Jotenkin on ihan kauhea tekemisen tarve. Suunniteltiin tuossa Miehen kanssa meidän kutsukortitkin. Mies siis askarteli omat ehdotuksensa ja mie omani, ja sitten vietiin ne miun vanhemmille arvioitavaksi. Yllätys sinänsä, että miehet valitsivat ne, jotka Mies oli tehnyt ja naiset ne, jotka mie olin tehnyt. Laskeskelin, että 55 korttia pitäisi askarrella, joten sekin olisi hyvä aloittaa hyvissä ajoin :)

Tää nyt on taas vaan tämmöistä yleistä löpinää, kun ei ole noita kuviakaan littää tähän. Palailen taas myöhemmin kuvien kera :)

AINII!!! Meidän sormukset olivat saapuneet liikkeeseen ja nyt ne lähtivät sitten kaiverrukseen :) Ihanaa <3